Turkulaisfestivaalin toteutuminen vaakalaudalla – järjestäjä vetoaa yleisöön

07.10.2015

Turun Kuolema -festivaalin järjestäminen on vaakalaudalla syyskuussa konkurssiin menneen Turun Klubin takia. Tapahtumaa järjestävän Metallihelvetin mukaan vastaavan tilan vuokraus kyseisenä pyhäinpäiväviikonloppuna lähes tuplaa budjetin.

– Meidän pitäisi päättää, otammeko tämän mahdollisen tilan vai emme. Tämänhetkisellä ennakkolipunmyynnillä riski on liian suuri, mutta tapahtuman eteen on tehty aivan helvetisti hommia, ja lisää ollaan valmiina tekemään. Nyt tarvittaisiin myös teidän apua, Metallihelvetin Mikko Mäkinen kirjoittaa.

Metallihelvetin vetoomus on yksinkertainen: Mikäli tämän päivän aikana myydään tarpeeksi ennakkolippuja, Turun Kuolema järjestetään.

Turun Kuolemaan buukatut artistit ovat perjantaina 30. lokakuuta Demilich, Pestigore, Convulse, Rippikoulu ja Festerday. Lauantaina vuorossa ovat Necropsy, Inferia, Lubricant, Hooded Menace ja Purtenance. Kahden päivän lipuilla on hintaa 40 euroa. Tarkemmat tiedot löytyvät Facebookista.

– Kaikki, jotka ovat edes miettineet lipun ostoa, ostakaa se. Toivottavasti ymmärrätte meitä. Nöyrästi kiittäen, Mäkinen päättää vetoomuksensa.

Lisää luettavaa