Cavaleran veljekset perustavat metallin White Stripesin

02.10.2013

Igor Cavalera kertoi The Guardianille työstävänsä isoveljensä Maxin kanssa musiikkia duona. ”White Stripesin metalliversioksi” viritystä kutsuvan Igorin kyseisen projektin ääreen on houkutellut indielevy-yhtiö DFA Recordsin perustaja ja hipsteridiskobändi LCD Soundsystemin pääjehu James Murphy.

Murphy oli pyydetty tuottamaan Cavalera Conspiracyn tulevaa ep:tä, mutta hän olikin käskenyt Igoria hankkiutumaan eroon Max Cavaleraa lukuun ottamatta bändin muista jäsenistä.

”Murphy lähestyi minua tämän idean kanssa. Hän sanoi, että haluaa studioon vain meidät kaksi. Samoin lavalle. Hän haluaa, että aloitamme aivan alusta kahdestaan. Hän vannoo, että tästä tulee uriemme raskain levy”, Igor kertoo.

”Edellisen kerran, kun soitimme veljeni kanssa kahdestaan, olimme soittamaan opettelevia teini-ikäisiä makuuhuoneessamme. Minulla oli vanhan rumpusetin osia ja Maxilla kitara. Tämä projekti tuntuu siltä kuin palaisimme kotiin”, Igor jatkaa.

Nähtäväksi jää, palaavatko veljekset esimerkiksi Bestial Devastationin ja Morbid Visionsin maisemiin, vai kuulostaako jälki enemmän Murphyn hengentuotteelta.

Lisää luettavaa