Deicide-nokkamies lähettää tylyjä terveisiä Slipknotille ja muille isojen lavojen bändeille: ”Imekää”

08.08.2016

Deiciden basistilaulaja Glen Benton avautui Talk Toomey -podcastin haastattelussa, miten isot ja menestyvät bändit eivät auta pienempiä bändejä tarpeeksi. Erityiset terveiset hän lähettää Slipknotin suuntaan.

– En haluaisi olla tyly, mutta olen kuitenkin. Kovat olivat poikien puheet joskus: ”Joo, otamme Deiciden mukaan kiertueelle ja plää plää”. Just. Imekää munaani. Imekää munaa, Corey Taylor ja muut hintit. Ette ole koskaan tehneet vuoksemme yhtikäs mitään. Esittelitte kerran keikalla, mahtavaa, kiitti siitä. Entäs se kiertue? Kaikki nämä isot bändin ovat aina haastatteluissa, että ”se ja se bändi sai minut perustamaan oman bändin”. Olisi siis vain kohtuullista tehdä vastapalvelus, vai mitä? Benton tylyttää.

– Moni näistä bändeistä pelkää kilpailua. Ja moni ratkaisee ongelman tarjoamalla todella paskoja diilejä lämmittelijöille. ”Pääsette kiertueelle ja saatte rahaa myymällä paitoja”. Just joo. Saisiko edes rahaa liikuttaa bändiä ja kamoja kaupungista toiseen? Sitten kun tällaisesta sopimuksesta kieltäytyy, sinä oletkin se mulkku.

– Toki arvostan sitä, kun nämä isot bändit mainitsevat meidät. Se on hienoa. Mutta hei, arvaa mikä olisi vielä hienompaa: puhu jollekin promoottorille, että tarjoaa meille parempaa slottia festivaaleilla tai pistä meidät kiertueelle. Ei minua haittaa lämmitellä niitä bändejä, ei ollenkaan. Mutta minä ammun aina täysillä ja jos pelkäät jääväsi varjooni, niin… ihan sama.

Benton kertoi haastattelussa myös Deiciden tulevaisuudensuunnitelmista. Yhtye aloittaa syyskuussa seuraavan albumin äänitykset.

– Konsepti ja biisien nimet ovat jo mietitty. Steve [Asheim, rumpali] on yleensä tehnyt bändin tarttuvimmat kappaleet, joten kuumottelin häntä toden teolla tällä kertaa. Hän on tehnyt todella mieletöntä jälkeä, todella tarttuvia riffejä.

Kuuntele koko haastattelu täällä.

Lisää luettavaa