George Kollias: ”Tuleva Nile-levy sisältää vaikeimman biisin, jota olen koskaan soittanut”

Brutaalia death metalia paiskova Nile uhoaa vievänsä tyylinsä entistä äärimmäisemmäksi - ainakin yhden kappaleen osalta.

14.02.2015

Vuonna 1993 perustetun Nilen rumpali George Kollias antoi hiljattain haastattelun australialaiselle Rabid Noiselle, jossa mies kertoi mietteitään tulevasta kahdeksannesta studiolevystä:

”Olemme parhaillaan studiossa ja ensi viikolla rupeamme äänittämään rumpuja. Kaikkien instrumenttien äänittämiseen menee ehkä noin kuukausi ja levyn julkaisuajankohdaksi on kaavailtu kesäkuuta. Syksyllä kierrämme Eurooppaa yhdessä Suffocationin kanssa ja loppuvuodesta vedämme jenkkikiertueen.

Levyn nimi ei ole vielä selvillä, joten siitä en osaa sanoa mitään… meillä on kyllä työnimi valmiina, mutta siitä ei tule varmaankaan virallista. Jos kuitenkin valitsemme sen nimen, joka on muuten yhden tulevan biisimme nimi, kyseessä on hankalin kappale, jota olen koskaan soittanut. Se on oikeasti aivan järjettömän hankala! Työskentelimme kappaleen kanssa kolme päivää, eikä sellaista ole koskaan tapahtunut tämän bändin historiassa.

Jos olet rumpali tai kitaristi, tulet olemaan todellisissa vaikeuksissa sen kappaleen kanssa. Se ei ole kovin pitkä biisi, ehkä kuusi minuuttia… mutta se on aivan hullu raita.”

Lukaisehan Vilho Rajalan tekemä Nile-haastattelu edellisen At the Gate of Sethu -levyn (2012) tiimoilta tästä.

Lisää luettavaa