Kinkku- ja Priest-covereita sekä muuta mukavaa – Tampere Metal Meetingin jatkoklubit selvillä

29.04.2016

Tampere Metal Meeting järjestetään 17.–18. kesäkuuta, mutta festaritulokas ottaa varaslähdön kahden etkoklubin muodossa. Myös varsinaisten festaripäivien jatkoklubit ovat selvillä.

Perjantaina 27. toukokuuta Yo-talolla etkoillaan Sotajumalan ja Mörbid Vomitin deathin tahdissa. Festariviikonloppu korkataan Dog’s Homessa torstaina 16. kesäkuuta Angel Swordin ja asiaan vihkiytyneiden tiskijukkien toimesta.

Ensimmäisen festaripäivän, jolloin Ratinanniemessä esiintyvät muun muassa Insomnium ja Moonsorrow, jatkot järjestetään Yo-talolla, Dog’s Homessa ja Bar Vikkulassa. Yo-talolla nähdään kansainvälinen paketti bändejä: Combichrist, Filter ja Lord of the Lost. Dog’s Homessa kuullaan King Diamond -covereita Conspiracyn toimesta. Vikkulassa nostetaan maljaa levylassejen johdolla.

Festarilauantaina alueella nähdään muun muassa Tiamat, Finntroll ja Deströyer 666. Yo-talolla jatkoillaan Catamenian, Gloria Mortin ja Saturnian Mistin kera. Dog’s Homen coverilinja jatkuu: Leather Rebels soittaa Judas Priestiä. Vikkulassa metalli soi levyiltä.

Tarkemmat tiedot ja lippujen hinnat löytyvät tapahtuman kotisivuilta. Muistutamme vielä viikonlopun voimassa olevasta lippuskabasta.

Lisää luettavaa