Kuolemaa odotellessa: kuuntele uusi Obituary-levy ja liitä naamasi sen kannen torsoon

Kaikenlaista sitä metallimarkkinamies keksii.

22.10.2014

Yhdysvaltain Floridasta käsin jo vuosikymmenet takuuvarmaa kuolemanjyystettään tarjoillut Obituary sai kriitikkomme Juha Wakosen runoilemaan vastikään muun muassa seuraavaa:

”Kaivautumista näin syvälle vanhan koulukunnan kuolometallin kalmanhajuiseen poteroon voi pitää näkökulmasta riippuen joko perinteen vaalimisena ja jääräpäisenä oman tien tallaamisena tai urautumisena pelkkään suoraviivaiseen rynkytykseen. Itse uskon, että Obituaryn suhteen kysymys on näistä molemmista. Yhtyettä on kerta kaikkiaan pakko kunnioittaa trendejä hylkivästä tavasta ja taidosta, jolla se vahvistaa oman mukavuusalueensa vallituksia.”

Uusimmasta Infernon numerosta napatun arvion aiheena oli yhtyeen 27.10. julkaistava Inked in Blood -kiekko, jonka levy-yhtiönsä Relapse on nyt suonut kuunneltavaksi kokonaisuudessaan tästä:

Hieman erikoisempana levynmarkkinointikikkana jaettakoon yhtyeen masinoima sivu, jolla voi niitata oman lärvinsä uutuusalbumin hurmeisen kannen torsoon. Moiseen hassutteluun pääsee käsiksi tässä osoitteessa.

Lisää luettavaa