Miten irtoaa entiseltä Korn-rumpalilta kompit tänä päivänä? – David Silveria esittelee kuntoaan Core 10 -yhtyeen soittovideolla

28.04.2017

Nu metal -yhtye Kornista vuoden 2006 lopussa lähtenyt rumpali David Silveria on pitkään touhunnut vähän kaikkea muuta paitsi musiikkia. Nyt Silveria on kuitenkin mukana Core 10 -yhtyeessä, jossa tuntuu olevan jopa potentiaalia päästä lähipubeja pidemmälle. Yritys on ainakin kova.

1. huhtikuuta ensimmäisen keikkansa tehnyt yhtye on julkaissut POV-videon Act of Valor -kappaleesta, jossa seurataan Silverian rumputyöskentelyä. Ja kyllä miekkosella kapulat edelleen hyppysissä tuntuvat pysyvän.

”Olen tuntenut Seanin [Lenhoff, yhtyeen toinen laulaja] nyt noin viisitoista vuotta. Hän lähetteli minulle kappaleitaan, enkä ollut aluksi ihan varma, rakastinko vai vihasinko niitä biisejä. Mutta mitä enemmän kuuntelin, sitä enemmän pidin siitä. Ja nyt olen ihan rakastunut ja täysillä mukana”, Silveria kertoi Backstage360:n haastattelussa (video alla, Core 10 -osuus alkaa aikajanalla 9min 46sek paikkeilla).

Core 10 työstää parhaillaan ensimmäistä singlejulkaisuaan tuottaja Ulrich Wildin (Deftones, White Zombie, Static-X) kanssa.

Lisää luettavaa