Slayer on studiossa – uusi levy ensi vuonna

02.09.2014

Viime aikojen Slayer-uutiset ovat tupanneet olemaan sieltä kevyemmästä päästä. Milloin on harrastettu spinningiä Slayerin tahtiin, milloin soitettu ukulelella War Ensembleä ja milloin samainen kappale on päätynyt 10-vuotiaan kitaristitytön tulkitsemaksi. Nyt päästään jälleen varsinaiseen asiaan, sillä Slayer on painunut studioon.

Ensi vuonna ilmestyvä, toistaiseksi nimetön albumi julkaistaan yhtyeen oman levymerkin ja Nuclear Blastin toimesta. Samalla päättyy 28 vuotta kestänyt yhteistyö Rick Rubinin ja Americanin kanssa. Levy tulee myös olemaan ensimmäinen ilman Jeff Hannemania.

”Tiedän ja ymmärrän, että joidenkin mielestä emme kykene tekemään laadukasta levyä ilman Jeffiä. Olen kuitenkin erittäin ylpeä siitä, miltä uusi materiaalimme kuulostaa. Kaikki elementit, mistä fanit ovat aiemmin Slayerissä pitäneet, tulevat löytymään myös tulevalta levyltä”, Kerry King kommentoi Arte Concertille.

Slayer on julkaissut Instagram-tilillään kuvia studiosta. Kuvissa King tarkkailee, Tom Araya äänittää lauluraitoja, välillä syödään suklaata ja toisinaan halataan tequilapulloa.

slayer-kerry-king

Lisää luettavaa