The Dillinger Escape Plan perui Tuska-esiintymisensä käsivamman takia

12.06.2013

The Dillinger Escape Plan on perunut kesän festivaaliesiintymiset Euroopassa. Suomalaisten harmiksi mukana on reilun kahden viikon kuluttua järjestettävä Tuska Open Air.

Syynä perumiseen on kitaristi ja perustajajäsen Ben Weinmanin käsivamma. ”Sydämeeni sattuu, koska odotimme näitä keikkoja kovasti”, Weinman kirjoittaa. ”On päivänselvää, ettei kukaan nauti loukkaantuneena olemisesta.”

The Dillinger Escape Plan esiintyi viime viikonloppuna Metallican isännöimällä Orion Music + More -festivaalilla. Bändi soitti vajaalla miehistöllä ja sosiaalisten medioiden lähteiden mukaan Weinman istui tuolilla lavan reunassa lukemassa lehteä ja hörppimässä limpparia. Miehen viihtyvyydestä huolta piti Metallica-basisti Robert Trujillo.

”Kiertueelle lähtö ei tunnu oikealta, jos riveistämme puuttuu joku”, nokkamies Greg Puciato kommentoi.

The Dillinger Escape Plan on tulossa syksyllä Eurooppaan klubikiertueelle, mutta listauksessa ei ainakaan toistaiseksi lue keikkapäivää Suomessa.

Tuska Open Air lupaa tiedottavansa korvaavasta esiintyjästä mahdollisimman pian. The Dillinger Escape Planin oli määrä esiintyä King Diamondin ja Bolt Throwerin tähdittämänä perjantaina 28. kesäkuuta.

Lisää luettavaa