Uusi At the Gates -levy on julkaisua vaille valmis

14.08.2014

Melodisen death metalin kehityksen kannalta äärimmäisen tärkeän Slaughter of the Soul -levyn (1995) jälkeen uransa katkolle laittanut ruotsalainen At the Gates palasi kehiin muutama vuosi sitten, ja on työskennellyt hiljalleen uuden levyn parissa.

At War with Reality -niminen kiekko on nyt valmis ja sen julkaisupäiväksi on ilmoitettu 28. lokakuuta. Albumi ilmestyy Century Median kautta.

Laulaja Tomas Lindberg kertoo albumin synnystä:

”On todella hienoa, että levy on viimein valmis, koska olemme työskennelleet kiekon parissa yli vuoden. Tämä on kaikkein haastavin levymme, mutta se on myös erittäin rehellinen albumi, joka tulee varmasti olemaan hyvä jatke At the Gatesin uralla.”

”Olemme seuranneet omaa visiotamme aina viime kesästä lähtien, jolloin Anders (Björler, kitara) toi ensimmäiset demot kuunneltavaksi. Sen jälkeen olemme hioneet biisejä, nauhoitelleet demoja, treenanneet, äänittäneet levyn, miksanneet ja masteroineet sen, ja nyt kaikki on valmista. On aivan mahtavaa, että levy todellakin kuulostaa meiltä, ja voimme seistä sen takana sataprosenttisesti. En malta odottaa, että saatte sen kuunneltavaksenne!”

Uusia biisejä ei ole valitettavasti kuultavissa, mutta pientä studiomaistiaista saa vaikkapa seuraavien lyhyiden videoiden myötä. Ja muistakaahan bändin tulevat Suomen-keikat!

Lisää luettavaa