Darkwoods My Betrothedin paluu etenee – yhtye julkaisi tilannepäivityksen studiosta ja paljasti tulevan levyn nimen

Kahdeksan biisin rummut ovat nyt purkissa.

05.02.2021

Pitkään horrostilassa maanneen black metal -veteraani Darkwoods My Betrothedin leirissä alkoi näkyä elonmerkkejä viime vuoden lopulla, kun basisti Teemu ”Hexenmeister” Kautonen paljasti Infernolle Welkins Boreal -haastattelun yhteydessä yhtyeen työstävän uutta levyä vakituiseksi jäseneksi kiinnitetyn Nightwish-kippari Tuomas Holopaisen kanssa. Hieman myöhemmin kitaristi Jouni ”Hallgrim” Mikkonen vahvisti tiedon Soundille avaten yllättävän comebackin taustoja hieman tarkemmin.

”Meillä oli viime kesänä jokavuotinen ’Kitteen poikien viikonloppu’ ja Tuomaksen kanssa alettiin taas kerran puhua DMB:n paluusta. Tuolloin kävi alustavasti ilmi, että Nightwishin aktiviteettien puolesta Tuomakselta löytyisi aikaa alkuvuoteen 2021 asti. Tulihan siinä aika nopeasti mieleen, että nyt tai ei koskaan… Kesän loppupuolella päivitinkin hieman soitinkalustoani ja aloin kysellä muilta herroilta , että olisikohan viimeinkin ’sen aika’. Yhdessä todettiin, että kyllähän se muuten on”, Mikkonen kertoi Soundille.

Comeback on nyt edennyt jo siihen pisteeseen, että levylle rumpaliksi pestattu Kai Hahto on saanut oman urakkansa valmiiksi. Yhtye julkaisi Instagram-sivuillaan kuvan, jossa Hahto ja muut DMB-miehet poseeraavat rumpukioskin edessä Petrax-studiossa. Kuvan saatetekstissä paljastetaan myös tulevan pitkäsoiton nimi: Angel of Carnage Unleashed. Yhtye julkaisi myös videopätkän, josta saa hieman suutuntumaa bändin työstämästä musiikista.

”Keskiviikkoiltana aloitettiin ja nyt ovat kahdeksan biisin rummut purkissa. Kiitos äijille tästä mahdollisuudesta. Uusi levy on oikein brutaali!” Hahto kommentoi puolestaan omissa some-kanavissaan jakamaansa kuvaa.

Yhtyeen edellinen pitkäsoitto Witch-Hunts ilmestyi vuonna 1998 eli uutta levyä ollaankin saatu odottaa jo 23 vuotta. Angel of Carnage Unleashed -levy on tarkoitus saada julki kuluvan vuoden aikana.

Lisää luettavaa