Ei suuria lavoja ja jättiscreeniä vaan aitoa fiilistä – Tampereen Sauna Classic nojaa hevifestivaalien perinteisiin

20.03.2017

Sauna Classic on Tampereen vehreässä Eteläpuistossa 28.–29. heinäkuuta vietettävä raskaan rockin puutarhajuhla. Heavyfestivaalien parhaisiin perinteisiin nojaava tapahtuma keskittyy megalomaanisen tuotannon sijaan hyvään fiilikseen.

”Sauna Classic hakee sellaista kesätunnelmaa, jota itse olen kokenut vain parhaina festarihetkinä heavybändin soittaessa hittejään ja yleisön hymyillessä mukana. Suurta esiintymislavaa tai jättiscreeniä Sauna Classicissa ei ole, korkeintaan kohtuullinen Stonehenge. Tässä ei tavoitella kesän suurinta tuotantoa, vaan sitä oikeaa heavy metal -fiilistä, jossa voi hyvässä seurassa soittaa ilmakitaraa joko kädet taskussa tai kaaressa pään päällä – ihan miten haluaa!” kommentoi promoottori Jussi Santalahti.

Päälavan esiintyjiksi on jo kiinnitetty Stratovarius, Brother Firetribe, Omnium Gatherum ja Turisas. Esiintyjäkaarti tulee tästä vielä kasvamaan yleisötoiveita myötäillen. Cover Garden -lavalla puolestaan nähdään kymmeniä tribuuttibändejä, jotka tarjoavat klassikoita Bon Jovista Motörheadiin.

Päiväkohtainen ohjelma ja lipunhinnat julkistetaan keskiviikkona 22. maaliskuuta.

Lisää luettavaa