Entombed A.D. äärimmäisen syvällisenä uudella videolla – ”Monesti väitetään, että metallimusiikki on tyhmien ihmisten juttu”

26.10.2016

Entombed A.D. lähtee tammikuussa kiertämään Pohjois-Amerikkaa viimeisimmän levynsä, alkuvuodesta ilmestyneen Dead Dawnin siivittämänä. Nyt yhtye on julkaissut levyn nimikkokappaleeseen tehdyn musiikkivideon.

– Teimme vihdoinkin jotain vakavaa ilman mitään hölynpölyä, jota tänä päivänä metallimusiikkiin vahvasti liitetään, kitaristi Nico Elgstrand toteaa.

– Video on syvällinen ja se ottaa kantaa siihen, miten mielestämme heviä ylenkatsotaan nykyajan mediailmapiirissä. Monesti väitetään, että metallimusiikki on tyhmien ihmisten juttu. Jokainen, jolla on pienintäkään järjenhiventä päässään tajuaa, ettei näin todellakaan ole ja meidän tulee vastata näihin väitteisiin yhdessä.

– Joten nauttikaa tästä mainion lumoavasta julkaisusta, joka osoittaa hyvää makua ja yksilöllistä ajattelua. Entombed A.D. kertoo asiat niin kuin ne ovat, sensuroimatta ja ylivertaisella tyylitajulla sekä hienovaraisuudella! Elgstrand julistaa.

 

Lisää luettavaa