Metallican juhlajulkaisujen sarja jatkuu Master of Puppetsilla – tätä kaikkea hulppea boksi pitää sisällään

Obey your (re)master!

30.08.2017

Metallica jatkaa loppuvuodesta tuotantonsa juhlajulkaisujen sarjaa. Aiemmin julkaistut Kill ’em All ja Ride the Lightning saavat nyt luonnollisesti jatkoa Master of Puppetsista, joka on saatavilla niin digitaalisena kuin myös cd:nä, vinyylinä, kolmen cd:n laajennettuna versiona kuin myös deluxe-boksina. Kaikki versiot julkaistaan 10. marraskuuta.

Jos joku yhtye osaa hemmotella fanejaan uusintajulkaisujensa bonuskrääsällä, niin Metallica. Rajoitettu, todella hulppea deluxe-versio sisältää nimittäin kaikkiaan kolme vinyyliä, 10 cd:tä, c-kasetin sekä kaksi dvd:tä bonusmateriaaleja, 108-sivuisen kovakantisen kirjan, Pusheadin taidetta, käsinkirjoitettuja lyriikoita ja kuusi rintanappia. Bonuslevyt sisältävät runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia Metallican keikoilta, haastatteluita, James Hetfieldin demoja sekä muun muassa Jason Newstedin ensimmäiset koesoittonauhat.

Voit tarkistaa täältä tarkemmin, mitä kaikkea tämä deluxe-hirviö oikein pitääkään sisällään ja ennakkotilata omasi, jos alkoi kunnolla himottamaan. Hintaakin tälle järkäleelle kyllä tuleekin sitten pyöreät 175 dollaria plus postit, mutta kerranhan se vain kirpaisee.

Lisää luettavaa