Aihe: päiväkirja

Bileet jatkuvat kovalla sykkeellä – Black Royal Euroopassa, kiertuepäiväkirja osa 3

Tamperelainen Black Royal kiertää parhaillaan Eurooppaa uuden Firebride-albuminsa tiimoilta. Matka alkoi Tampereelta 14.2. ja päättyy Varsovaan 24.2. Seuraavassa laulaja Rikun kiertueraportti rundin loppuvaiheilta Romaniasta ja Itävallasta. Mukana matkassa ovat ruotsalainen Diabolical, puolalainen Devilish Impression sekä eteläkorealainen Dark Mirror ov Tragedy.

”Ihan tässä pyörityksessä vanhat vihtapallit menevät hämilleen” – Black Royal Euroopassa, kiertuepäiväkirja osa 2

Tamperelainen Black Royal kiertää parhaillaan Eurooppaa uuden Firebride-albuminsa tiimoilta. Matka alkoi Tampereelta 14.2. ja päättyy Varsovaan 24.2. Seuraavassa laulaja Rikun kiertueraportti rundin keskivaiheilta Tsekeistä, ja Itävallasta. Mukana matkassa ovat ruotsalainen Diabolical sekä puolalainen Devilish Impression.

Ei armoa yleisölle eikä maksoille – Black Royal Euroopassa, kiertuepäiväkirja osa 1

Tamperelainen Black Royal kiertää parhaillaan Eurooppaa 14.2. julkaistun Firebride-albuminsa tiimoilta. Matka alkoi Tampereelta ja vie yhtyeen lopulta Varsovaan, jonne kiertue päättyy 24.2. Seuraavassa laulaja Rikun kiertueraportti rundin ensimmäisiltä etapeilta Suomesta ja Saksasta. Mukana matkassa ovat ruotsalainen Diabolical sekä puolalainen Devilish Impression.

Eden’s Cursen kiertuepäiväkirja, osa 4: Viimeiset mehut irti

Eden’s Curse kiersi Isoa-Britanniaa ja monikansallisen orkesterin suomalaisvahvistus Christian Pulkkinen raportoi tapahtumia Infernolle päiväkirjan avustuksella. Neljännessä ja viimeisessä osassa vedetään rundin loppusuora täysillä univajeesta ja sähkökatkoista huolimatta.

Eden’s Cursen kiertuepäiväkirja, osa 3: ”Nää on niitä hetkiä, joiden takia sitä töitä paiskitaan!”

Eden’s Curse kiertää Isoa-Britanniaa ja monikansallisen orkesterin suomalaisvahvistus Christian Pulkkinen raportoi tapahtumia Infernolle päiväkirjan avustuksella. Kolmannessa osassa nähdään stripparien tulishow ja todetaan unenlahjojen tärkeys.