HCC

Intialaistyyppinen feta-pinaatti­muhennos

Monenlaisesta hardcore- ja metallimyllerryksestä tuttu, nykyään pelkästään Coughdustin juurevaan möyrintään keskittyvä huutaja Antti Murtonen ei jarruttele myöskään köökin puolella. Monipuolisuutta piisaa, kun resepti viittaa kaukaiseen itään ja musiikki kajahtaa lännen syvästä etelästä.

Perfectiofist Heavycock -possu

Hurjat 25 vuotta grindcoren parissa rietastelleen Inferian murisija Jani ”Hude” Huttunen on melkoisen härski kaveri myös kokkina. Oli kylässä sitten neljän miehen rinki tai sekakimppa, kaikki saavat taatusti tarpeekseen.

Imperialistinen budjetti-onigiri

Metallimedian mahdin Imperiumi.netin perustanut ja sitä toistakymmentä vuotta laajentanut Marko ”Mape” Ollilla tähyilee ruokahommissa idän suuntaan, maahan, jossa kaikki on jollain tapaa eksoottista – musiikkia myöten.

Peten pörinämässy

Villisiat tunnetaan muhkeina, maukkaina ja päälle rynnivinä eläiminä, ainakin mikäli Obelixia on uskominen. Oululainen pörinäpartio Boar jyrää sekin mureasti, mutta basisti-laulaja Petri Henellin mässyn nauttimisen jälkeen ainut mahdollinen etenemismuoto on vaakatasoon vyöryminen.