Artistit: Udo Dirkschneider

Udo Dirkschneider, 64, eläkkeelle jäämisestä: jatkan niin kauan kuin minulla on hauskaa

Lokakuun lopussa uuden livealbumin julkaisseen U.D.O.:n keulahahmo Udo Dirkschneider käväisi hiljattain The Classic Metal Show’n haastateltavana. Juttutuokion aikanakäytiin läpi muun muassa miehen tulevaisuudensuunnitelmia. Entinen Accept-nokkamies, 64-vuotias raspikurkku ei ainakaan ajattele lopettavansa hommia vielä vähään aikaan, sen hän lupaa.

Udo kävi täällä – videoitua todistusmateriaalia Accept-vedoista Lutakossa

Udo Dirkschneider pyörähti viime viikolla Suomessa vetämässä viimeiset keikkansa Accept-materiaali takataskussa. Perisaksalaisen hevimetallin tykein sanansaattaja kiljahteli entisen bändinsä klassikot kiitolliselle kansallemme juuri niin vilpittömällä asenteella kuin odottaa saattaa.

Sepät alasimen äärellä – Anvil taisi löytää nimikkopatsaansa Helsingistä

Anvililla on monta rautaa tulessa, kun kolmikolla on Suomen-kiertueellaan kiire leikkiä turistia ja takoa sosiaaliseen mediaan nokkelia sanaleikkejä, kuten tämäkin kolmen sepän alasimen äärellä napattu selfie osoittaa:

Udo Dirkschneiderin Accept-rundi myös Helsinkiin

Kerroimme hiljattain, että ex-Accept-ääni Udo Dirkschneider jättää kerta kaikkiaan viimeiset jäähyväiset entiselle yhtyeelleen sukunimellään tehtävän kiertueen merkeissä. Uutisoimamme Jyväskylän Lutakon lisäksi jänisräikän lihallinen vastine nähdään Suomessa ainakin Vaasassa ja Helsingissä, mistä rundi ilmeisimmin starttaa.